Személyre szabott  és stílusos ajándék

egy különleges embernek egy különleges alkalomra…

Jeles családi események, kerek születésnapok, jubileumi házassági évforduló, esküvő vagy egy gyermek születése örömteli de nagy kihívás elé állítja azokat, akik alkalomhoz illő és stílusos ajándékokkal szeretnének kedveskedni szeretteiknek. Egy nagyobb léptékű, egyedi, személyre szabott ajándék megtalálása sok fejtörést okozhat.

Ha Ön már tudja (vagy kinyomozza), hogy a megajándékozandó szeretteihez milyen stílus, szín és formavilág áll közel, akkor olyan ajándékkal lepheti meg őket, melyhez fogatót máshol nem találhat. Ráadásul abban is biztos lehet, hogy meglepetése nagyon fog nekik tetszeni.

Kerek születésnapra

Különleges évfordulók, mérföldkövek az ember életében melyek méltók arra, hogy valamilyen különleges ajándékkal lepjük meg szeretteinket.

Nászajándékok esküvőre,
jubileumi házassági évfordulóra

Menyegző?  Vagy különleges évfordulók? Rózsa (10), porcelán (20), ezüst (25), gyöngy (30), rubin (40), arany (50) vagy gyémánt (60) lakodalom? Az egyedi alkalomra olyan emléket adhat szeretteinek, melyről naponta eszükbe juthat majd a kedves ajándékozó. 

Ágytakaró, fali kép, vagy épp egy terítő lehet az ön különleges ajándéka melyhez fogható biztos nem szerepel majd az aznapi meglepetések között.  Írja meg milyen méretű és stílusú munkát szeretne készíttetni és felveszem önnel a kapcsolatot a részletek kidolgozása és a közös álmok megvalósítása végett.

Jeles napokra

A ma ajándékai a holnap emlékei. Egyének és családok és kisebb-nagyobb közösségek életében is vannak jeles napok, melyek méltók arra, hogy megemlékezzünk róluk, Némelyek szorosan összekapcsolódnak az ajándékozás szokásával.

Kultúránkban és környezetünkben talán a karácsony az az ünnep, melynek kapcsán sok fejtörést jelenthet, hogy újból és újból mivel lepjük meg szeretteinket?  Ebben, és talán más jeles nap emlékezetessé tételében is megtalálhatjuk azt a formát és azt a színvilágot, mely maradéktalanul örömet szerez majd ajándékozónak és megajándékozottnak egyaránt. (egyházi, nemzeti egyéb közösségi alkalmak áttekintéséhez: https://jelesnapok.oszk.hu/prod/nyito)

Gyermek születésre

Kisgyermekek születésekor kedvelt és emlékezetes ajándékok a személyre szabott, a kis jövevény szobájának színvilágához igazított egyedi babatakarók.

Szeretné egyedivé, különlegessé tenni az Ön vagy szerettei otthonát?

Inspiráció  a közös álmodozáshoz,

és a majdani közös tervezéshez

Videó lejátszása

Vegye fel velem a kapcsolatot, hogy együtt megtervezhessük és időre elkészíthessem kérését!

Scroll to Top