Árajánlat kérés és megrendelés

Ha pont olyan alkotást szeretne, mint amilyet a referenciák között látott, akkor ki kell ábrándítsam, ez sajnos nem lehetséges. A filmen vagy fényképen látott művekkel inspirációt szeretnék adni a közös álmodozáshoz és a majdani közös tervezéshez. Lehet, hogy némelyik itt látható mű még megvásárolható, de valószínűbb, hogy már elkelt. Mégsem fogom ugyanígy elkészíteni. Ez nem egy webáruház. Aki tőlem rendel biztos lehet benne, hogy pont olyan, mint neki, másnak nem készítek. Legfeljebb csak hasonlót. Így mindenki egyedi és testreszabott művet kaphat, amivel teljes mértékben elégedett lehet.

Mibe kerül mindez? 

Ára nem pusztán a takarónak van, hanem a minőségi alapanyagnak, és a több évtizedes tapasztalaton alapuló technikai tudásnak. Ez utóbbi garantálja az elkészült alkotás magas színvonalát és különleges egyediségét. Hasonlóképpen egyedi a művekre fordított munkaórák száma is.  Ha egy takaró elkészítésére egy fél hónapot kell szánnom, annak értéke is a megrendelő fél havi keresetével egyenértékű, hiszen a munkám közben a tudásom legjavát teszem minden alkotásba. Csak olyan munkát adok ki a kezemből, ami nekem is tetszik és hordozza azt a szemléletet és minőséget, ami kiállja az idő próbáját. Nemzedékről nemzedékre átadott örökséget és értéket hordoz.

Csak akkor tudok egy munkát elvállalni, ha a megrendelő által kért időre a közösen megálmodott mű a leírt minőségi paraméterekkel elkészíthető. Így az ár és az elkészülési idő minden megrendelés esetében egyéni és egy közös korrekt megállapodás eredménye.

Varázsolja egyedivé, különlegessé az Ön vagy szerettei otthonát

Vegye fel velem a kapcsolatot, hogy együtt megtervezhessük és időre elkészíthessem kérését!

Scroll to Top