Egyedi enteriőr, ahová öröm hazamenni

Egy olyan megoldás, amivel egyedivé, különlegessé teheti otthonát

Saját otthonunkban is szeretnénk egyéni stílusunknak megfelelő, különleges enteriőrt teremteni. Érdekli egy olyan megoldás, amivel egyedivé, különlegessé teheti otthonát? Olyan élettérre vágyik, ahová nap mint nap öröm hazaérni, ahol az általunk szeretett emberek mellett számunkra kedves tárgyak vesznek körül minket? 

Az általam készített művek olyan egyedi készítésű patchwork munkák, melyek pont ennek a lehetőségét teremtik meg az Ön számára.

Babatakarók/szettek

Leírhatatlanul izgalmas és örömteli esemény várakozni egy kis újszülött érkezésére. és ez alatt megtervezni és elkészíteni a szobáját. Egy igazi, meghitt kis kuckót, ahol biztonságban érezheti magát. Egy vidám, világos, színes kis szobát, benne pedig a kiságyat, melynek nélkülözhetetlen kelléke -és ha szépen van elkészítve akkor egyben ékessége is – az az egyedi babatakaró, ami csak ennek a kisembernek a tulajdona. Nincs is még egy ilyen, miként a tulajdonosa is egyedi és megismételhetetlen. Nagyszülők számára is különleges lehetőség olyan ajándékot adni az újszülöttnek, mely óvja, takarja, naponta simul majd a kis arcához és amihez minden lefekvéskor hozzábújhat, s talán e nélkül később elaludni sem tud majd.

(A babatakaró mérete a babaágy vagy gyerekágy méretéhez igazítható. Szettek alatt pedig olyan kiegészítőket értünk, mint például egy kispárna vagy rácsvédő. Ez utóbbi akadályozza meg, hogy a baba beszoruljon a kiságy rácsai közé)

Ágytakarók

Egy művészien megválogatott szín és formavilágú Patchwork ágytakaró különleges, otthonos, egyedi hangulatot teremt. Mindenekelőtt egy különlegesen szép hálószoba hangulatát és képét határozhatja meg. Éppen ezért a legkülönlegesebb és talán legértékesebb nászajándékok egyike is lehet. De egy a már kialakult elképzelésekkel bíró és egyedi forma és színvilágot megteremteni akaró, otthonát saját ízlése és nem a piac éppen aktuális tömegtermékei alapján berendezni szándékozó egyének és családok számára is ideális választás. És nem utolsó sorban még egy réteg, amivel hideg téli estéken betakarózhatunk.

Faliképek

Ha kisebb méretű, mégsem átlagos ajándékot szeretnénk adni szeretteinknek vagy akár a saját otthonunkat szeretnénk ékesíteni, akkor érdemes megfontolni egy a lakás egy-egy meghatározott részletébe bele illő falikép készíttetését. Ez lehet modern vagy hagyományos, merészebb vagy visszafogottabb motívum is igazodva a lakó ízléséhez és színvilágához. De alkalmilag is felkerülhet a falra egy-egy ünnepkör vagy évszak hangulatát varázsolva a szobába. Ha valaki egy diszkréten, de mégis észrevehető módon jelenlévő ajándékot szeretne adni, akkor talán a falikép az, mely erre a célra leginkább alkalmas lehet.

A tűzés

Egy harmonikusan megtervezett és pontosan megvart patchwork önmagában is szép, de ami igazán különlegessé teheti az a tűzés…

Ez egy különleges technika, mely olyan textúrát ad egy takarónak vagy faliképnek, mely új dimenziókat nyit meg. Olyan térhatást kölcsönöz a szövetnek, mint amikor egy szobrász a márványra rajzolt mintából kifaragja a domborművet. Játékosan élővé, dinamikussá teszi a már önmagában is különleges ajándéka felületét.

Szeretné egyedivé, különlegessé tenni az Ön vagy szerettei otthonát?

Inspiráció  a közös álmodozáshoz,

és a majdani közös tervezéshez

Videó lejátszása

Vegye fel velem a kapcsolatot, hogy együtt megtervezhessük és időre elkészíthessem kérését!

Scroll to Top